parykker og tilbehør eksklusiv nettbutikk dhair.no

DHair forhåndssalg og hvorfor bør du delta!

Hvis du likevel vurderer «ja eller nei» til å delta i prosjektet vårt på bidra.no , så kommer her en kort kort oppsummering av hvorfor du er viktig for oss.
Ved å støtte Dhair crowdfunding-prosjektet på bidra.no er du med på å skape en mer inkluderende og tilgjengelig e-handel frisørbutikk ved å tilby høykvalitets parykker som henvender seg til ulike kunder. Ved å støtte denne kampanjen støtter du en liten bedrift som er forpliktet til etisk og bærekraftig praksis.

Få tilgang til tilpassbare og rimelige parykker laget av syntetiske og miljøvennlige materialer og menneskehår. Et bredt utvalg av hårtilbehør, prisvinnende og innovativ hårpleie. I tillegg vil din støtte bidra til å styrke enkeltpersoner til å uttrykke seg gjennom håret, uavhengig av rase, kjønn eller livsstil. Ved å støtte Dhair gjør du en positiv innvirkning på skjønnhetsindustrien og bidrar til å fremme mangfold og inkludering.

Les vår prosjekt på bidra.no...

Hvis du ikke har lyst til å lese og ønsker å gå rett til deltakelse her er alternativene tilgjengelig på bidra.no , velg ett eller alle alternativene vi har listet opp for deg og husk at prisen som vises er startprisen. Hvis du vil hjelpe litt mer, legger du bare disse tallene sammen.:

1) Buy Us A Coffee ( minimalt deltakerbeløp 55kr, men du kan gå høyere. Dette er et alternativ der du velger å donere dette beløpet )

2) #DHair Crew Pins ( " Få den perfekte slanke hårbollen med våre Crew-nåler inspirert av luftkabinbesetningsjenter. Laget med en skruelignende design, de kan holde frisyren fra tynn til tykk hele dagen." )

3) Syntetisk silke toppparykk ("Gullbrun Balayage-parykk med justerbar middels stor hette og realistisk hodebunnsutseende. Forhåndstilt med 50 cm hårlengde, pannelugg og myke strandbølger for umiddelbar bruk.")

4) Syntetisk Balayage Bob-parykk med blonder (Få det realistiske utseendet med vår 'Rooted' T-blonde balayage-bob-parykk. Middels stor hette med en T-snøredel og front, laget av varmebestandig syntetisk fiber. Den skulderlange, stumpe kuttet krever ingen styling og kommer klar til bruk. Den naturlige brune roten med perleblond, gyllenblond og naturlig brun fargespill er perfekt for et nytt moderne utseende. )

5) Unike rabatter 10 % , 20 % , 30 % ("Få en unik rabattkode for å kjøpe våre "Speciallagde" og ferdiglagde parykker av høy kvalitet til en lavere pris. Med rabatter fra 10 % til 30 % rabatt, spar opptil tusenvis av NOK ​​på parykker som vanligvis koster fra NOK 25 000-100 000 eller mer.")

 

Takk for at du er her for oss.

xoxo Dhair - Your Hair's Fashion Game Changer!

 

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Explore our In-Salon Courses