How to put on a synthetic wig.

Hvordan ta på en syntetisk parykk.

Det er veldig enkelt å ta på seg en parykk hvis du har trent rutinen.

La oss lære noen obligatoriske trinn du bør implementere hvis du er helt ny på parykker. Trinn anbefalt av @ maplelivhair (IG) Liva.

Syntetiske Rosa parykker

Jeg anbefaler alltid å ha en parykkhette, en parykkstropp og avhenger av valgt parykkhettemodell du går for - du trenger kanskje noen hårnåler eller et lim for å feste blondeområdet, men lim krever litt mer øvelse.

Trinnene for å sette på en parykk er enkle og enkle:

 1. Samle ditt eget hår i en sikker frisyre som er best egnet til å være under en parykk ( deg  hopp over dette trinnet hvis håret ditt er kortere enn 1 cm, eller ingen hår i det hele tatt) les her for frisyre
 2. Sett på en parykkhette for å sikre håret på ett sted. Dette hjelper også i situasjoner, når du har på deg en parykk med åpen rygg, beskytter hetten håret ditt fra å plutselig "bli synlig" på overflaten av parykken din. Stol på meg, dette har skjedd meg, og det er ikke et veldig flatterende øyeblikk. ( igjen, en hette er ikke obligatorisk hvis håret er kortere enn 1 cm, eller ikke noe hår i det hele tatt. Du trenger kanskje en hette hvis du går for en limenhet. Men igjen, det fungerer i situasjoner hvis du har mørkere hår som kunne skinne gjennom parykkers blondeområde)

 3. Bruk en parykkstropp. For syntetiske parykker i silke, foretrekker jeg dhairs silikonparykkstropp. Siden det gir det ekstra grepet, og færre pinner å legge til. Men for en mer komfortabel hverdagsbruk foreslår jeg dhairs fløyelsrem.
 4. Fest de elastiske justeringsstroppene i nakkeområdet for en mer skreddersydd følelse
 5. Ta på deg parykken – vær først forsiktig. Ta den på som en hatt. Når parykkhetten føles satt på hodet, snur du parykkhåret tilbake og juster posisjonen til parykkhetten ved hjelp av hendene. PS parykkstropper er alltid plassert ved nakkeområdet.
 6. Ta deretter tak i en halekam, du kan hoppe over dette trinnet, men dette er hva jeg gjør, siden jeg alltid tar ut sidehåret mitt for å få et mer naturlig utseende.. men det kan gjøres eller ikke etter hver persons individuelle preferanser.
 7. Legg til bobbypins eller lim for ekstra grep og hold. Igjen, avhenger av valgt parykkhettemodell
 8. Utvikle parykken din ved hjelp av en parykkbørste eller fingrene
 9. Påfør syntetiske parykkstylingprodukter om nødvendig. Eller hvis du har på deg parykk av menneskehår, vil produkter for hårstyling duge.

Og ja det er det..dette er bare noen få inspirasjonsbilder. Fra venstre er de to første modellene syntetiske parykker i silke topp, og den rosa enheten er vår gratis avskjedsmodell i tilpasset stil. Dette finner du i vår one if a kind-del.

Noen ekstra tips du kan legge til i reisen din med parykk:

 • Å legge til en parykkstropp hjelper for parykker med blonder. Da det gir en mer behagelig limfri slitasje.
 • Store bollepinner fungerer veldig bra for å holde parykken på plass. Bruk dem på baksiden. Unngå å feste den gjennom blonder, da de kan lage hull i den.
 • Parykklim vi liker - matt finish parykklim, got2b frysespray. Mer detaljerte trinn for bruk her.
 • Bruk din makeup concealer på parykker avskjed, eller bruk den på innsiden av blonder. For syntetiske parykker vil det hjelpe å skjule knutene.
 • For parykk uten kammer inne i hetten, fest den med bobbypins. For et sikrere grep trenger du 6 pinner. 3 på hver side. Plasser først rett ( l ), ​​så over den første danner du en ( X ) form.. gjør det på hver side. Hvis du ikke har nok lengde i håret eller jo-håret i det hele tatt til at bobby-nålene kan feste seg, plasser parykkbåndet nærmere kanten av parykken, og bruk det som grunnlag for pinnene dine.


Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Explore our In-Salon Courses