Long layered Body wave Gold balayage synthetic wig

Parykker forklart.

parykker syntetiske dhair

Hvis du sliter med å passe på parykkene dine, må du lese dette.

Men nå, hvis du har kommet over denne artikkelen, må du ha tenkt. Hvorfor surrer alle nå om parykker?

la meg fortelle deg dette, det er ikke det at folk surrer om parykker, på grunn av den mer merkbare bruken av dem takket være internett, men at parykker faktisk har vært med oss ​​for lenge siden, og ingen avslørte at de bruker dem som tilbehør.

Den vanligste årsaken når parykker brukes i dag tror vi er på grunn av helseproblemer. Hvis det er alopecia eller hårfall på grunn av andre helserelaterte problemer. Selv covid får skylden for håravfall nå. Ja, det er riktig. Vi har glemt at parykker var parykker for samfunnet frem til 70-tallet.

Vel, ikke misforstå oss, de er det fortsatt, men hårklippsutforskningen ble skapt av den eneste Vidal Sasson, som gjorde det mulig, med riktig hårklipp kunne du oppnå vask og lete lettere. Og ja, det er relatert til feminismebevegelsen også.

På internett er det vist to definisjoner for parykker, og de lyder som følger.

Parykk - et deksel for hodet laget av ekte eller kunstig hår, vanligvis båret av dommere og advokater i rettsinstanser eller av folk som prøver å skjule skallethet .

Parykk - et kunstig hårhode , enten menneskelig eller syntetisk , båret for å skjule skallethet, som en del av en teatralsk eller seremoniell kjole , som en forkledning eller til pynt

Den første definisjonen gir oss umiddelbart bildet at parykker enten er for arbeid ved hoffet, eller hvis du er skallet, men den andre, selv om den inkluderer skallethetsdelen, sier at parykker er en pryd. Så ja, svaret er ganske klart. Parykker er hodedeksel som er laget enten av kunstig eller menneskehår. Du bruker dem som en forkledning for ditt eget hår, for å skjule skallethet, eller for å forbedre utseendet og øke selvtilliten. Det mest spennende med parykker er at det er tusenvis av fargealternativer, hårklipp og frisyrer å velge mellom. Du ønsket å være blond for den spesielle begivenheten, men håret ditt er svart for øyeblikket. Det er ikke nødvendig å bruke så mye tid på å skape utseendet for deg og kanskje ødelegge det sunne håret ditt. bare bruk en parykk.

Hvis du ikke finner fargen du ønsker, eller kanskje du bare vil ha akkurat samme farge og stil som du har den nå. Det er en mulighet for å skreddersy dem, og ja gode nyheter er at vi tilpasser enhetene våre til kundens behov.

I butikken vår finner du parykker, fra eksklusive menneskehårparykker til syntetiske parykkenheter, som er monotopper for mer behagelig bruk hvis du opplever hårtap, eller toppmodeller av blonder og silke for litt mindre investering, hvis du vil ha det perfekte selfie-håret, på kort tid og minst mulig investering, syntetisk er det du velger. Et mer glamorøst utseende vil være med våre menneskehårparykker. Men for å være helt ærlig, som gode skinnstøvler vil de be om vedlikehold.

Ha en fantastisk dag, og bestill en konsultasjon med oss, hvis du ikke er sikker på hvilke modeller du skal velge. Vårt tilpassede bestillingsskjema kommer snart og vil bli lagt til butikken vår.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Explore our In-Salon Courses