#DHAIR crew pins Inspired by Cabin Crew girls

#DHAIR crew pins Inspirert av Cabin Crew-jenter

#DHair crew pins er et allsidig og brukervennlig hårtilbehør som kan hjelpe deg med å lage en rekke frisyrer med minimal innsats. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan du bruker #DHair Crew Pins, hvor mange du faktisk trenger for den perfekte slanke bollen. La oss ikke glemme fordelene og ulempene ved å bruke dem, og totalt sett hvor enkle de er å bruke.

Vi er stolte av å si at vi ble inspirert av den eneste jeenie.weenie på TikTok til å lage disse hårnålene for kabinansatte jenter som trenger å ha den glatte hårknuten som holder seg på plass hele dagen lang.

Nå, la oss starte med -Hvordan bruke #DHair Crew Pins:

 1. Begynn med å samle håret til en hestehale eller en bolle, avhengig av frisyren du vil lage.
 2. Vri håret til en stram bun, og sørg for å holde det tett inntil hodebunnen.

 3. Ta en pinne og bokstavelig talt skru inn siden av bollen din. Pass på at den korketrekkerformede pinnen peker mot håret.

 4. Vri #DHair Crew-pinnen med klokken, roter den gjennom bollen til enden av pinnen har forsvunnet i bollen.

 5. Gjenta prosessen med en annen mannskapspinne, og sett den inn på motsatt side av den første pinnen.

 6. Når begge pinnene er på plass, bør håret holdes sikkert i ønsket stil.

 7. For å fjerne hårspinnnålene, vri dem ganske enkelt mot klokken og dra dem forsiktig ut av håret.

Hvor mange hårspinnnåler trenger du?

Antall hårspinnnåler du trenger avhenger av tykkelsen og lengden på håret ditt. For de fleste hårtyper er to hårskruenåler nok til å holde håret på plass. Men hvis du har tykt eller langt hår, kan det hende du må bruke mer enn to #DHair crew-nåler for å sikre at frisyren holder seg på plass.

Fordeler og ulemper med å bruke hårspinnnåler:

Fordeler:

 • Enkel å bruke: Hårspinnnåler er enkle å bruke og kan hjelpe deg med å lage en rekke frisyrer på få minutter.
 • Sikkert hold: Hårspinnnåler gir et sikkert hold som kan holde håret på plass hele dagen.
 • Rotete knul for fint hår: #DHair crew pins er designet for fint hår, og spesielt for å holde en rotete knute på plass. Ja, dette er den sterkeste proffen, for med disse hårnålene vil din rotete knute se kinn ut hele dagen.
 • Allsidig: Hårspinnnåler kan brukes til å lage en rekke frisyrer, inkludert boller, updos og vendinger.

Ulemper:

 • Kan forårsake ubehag: Noen mennesker kan synes at hårspinnnålene er ubehagelige eller til og med smertefulle å ha på seg, spesielt hvis de er satt inn for tett.

Hvor enkle er #DHair Crew Pins å bruke?

#DHair crew pins er veldig enkle å bruke og krever ingen spesielle ferdigheter eller verktøy. Alt du trenger å gjøre er å vri håret til en bun og sette inn pinnene, og du er ferdig! De er et flott alternativ for de som ønsker å lage en stilig frisyre uten å bruke for mye tid eller krefter.

Vi i DHair er stolte av å si at pinnene våre er et allsidig, lett-å-bruke og rimelig hårpynt som kan hjelpe deg med å lage en rekke frisyrer med minimal innsats. De gir et sikkert hold som kan holde håret på plass hele dagen, og passer for de fleste hårtyper. Hvis du mangler ideer til den #DHair crew pin-frisyren, kan du besøke @maplelivhair tiktok og få flere hvordan-to-hårideer.

xoxo DHair

ps Ansvarsfraskrivelse, hvis de ikke brukes riktig, kan de forårsake ubehag eller skade håret ditt, så sørg for å bruke dem med omhu og følg alltid instruksjonene.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Explore our In-Salon Courses