What is a synthetic fibre wig?

Hva er en syntetisk parykk?

Nå, hvis du lurer på hva det faktisk er, her er noen enkel informasjon å fordøye.

Syntetiske parykker er laget av menneskeskapte fibre ved hjelp av spesialisert teknologi for å gi det generelle utseendet og følelsen av ekte hår . Det er en misforståelse blant førstegangskjøpere av parykk at parykker av menneskehår er "bedre" eller av høyere kvalitet enn syntetiske parykker fordi de er laget av ekte hår; dette er ikke alltid tilfelle.

Syntetiske parykker er en god måte å endre utseendet på med en mindre investering. Men noen ganger kan syntetisk hår se falskt ut, men det er mange ting du kan gjøre for å få det til å se mer realistisk ut. Som vi liker å si, er det bare litt praktisk kunnskap som kreves, men vi har dekket deg.

Vi har hørt før folk spør om de kan være allergiske mot syntetiske parykker. Det korte svaret er ja. På samme måte som syntetiske dufter og konserveringsmidler som brukes i kosmetikk og visse hårpleieprodukter, kan folk ha en syntetisk hårallergi. De kan oppleve uønskede effekter som kløe, irritasjon og rødhet når håret kommer i kontakt med huden. Det er viktig å huske på at hodebunnen er en forlengelse av huden på resten av kroppen din, så den kan reagere på samme måte som visse kjemikalier.

Avhengig av hudtype kan kjemikaliene som brukes for å gi syntetisk hår samme glans, glatthet, og i noen tilfeller evnen til å tåle varmestyling, varmt vann og stylingproduktingredienser forårsake en negativ reaksjon. Hvis du er usikker på om en bestemt stil vil forårsake irritasjon av syntetisk hår, er det best å starte med en syntetisk parykk i silke. På denne måten kan du bruke den og enkelt fjerne den hvis du opplever irritasjon på huden der håret berører hodebunnen din.

I dag er det et par fibre å velge mellom. Hos dhair tilbyr vi 3 av de tilgjengelige alternativene.

- Kinesisk fiber - det vil være litt mer glanset og plastisk hårfiber. Kan varmestiles, men ikke høyere enn 120 grader celsius. Også hvis den ikke behandles godt, vil denne fiberen begynne å floke seg mye raskere enn andre. Et godt alternativ å gå for hvis du nettopp har begynt med parykker og trenger en enhet for kule selfies eller visse sminkeutseende.

- Japansk fiber - dette vil være mer menneskehår som ser ut. Har litt mer mattet finish enn kinesisk fiber. Varmebestandig opp til 190 grader, men vi foreslår alltid arbeid med maksimalt 160 celsius. Denne fiberen kan brukes daglig. Men vi anbefaler å ha flere modeller å bytte mellom, for å unngå ekstrem sammenfiltring. Når parykken har blitt for mattet, behandler den med varme og den vil føles som ny.

- Futura HD Fiber - parykker laget med denne fiberen vil være litt dyrere. Men det er fornuftig, siden dette er det mest slitesterke og menneskelige hårlignende fiberet du finner på markedet for syntetisk parykk. Kan varmebehandles opp til 210 celsius, igjen anbefaler vi å gå maks 190 celsius. Men det langles betydelig mindre enn de andre fibrene, og det ser virkelig ut som håret ditt. Bare at det er syntetisk.

Når du kjøper syntetiske parykker i butikken, vær oppmerksom på materialdelen for å se hvilken fiber som ble brukt til å produsere den ønskede modellen.

Besøk også The Hair Basements youtube chanel for flere tips og triks innen syntetisk parykkstyling.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Explore our In-Salon Courses